09.07.2009 22:32

Akční nabídka

Milí a vážení zákazníci,
Váš e-shop Nábytek-Moderní.cz si Vám dovoluje nabídnout nábytek do obývacího pokoje, dětského pokoje, ložnice, předsíně, ale i na zahradu za neuvěřitelné akční ceny, které spadli totálně na dno. Každý měsíc pro Vás vybírame to nejžádanější a nejprodávánější zboží z našeho širokého sortimentu, který čítá, přes 2000 položek a každým dnem se rozrůstá o další a další položky. Neváhejte proto a využijte nabídek, které Vás, Vaše blízké a další jistě potěší.

 

Matrace ve slevě, matrace za super ceny


Akce - Matrace - tato kategorie vám nabízí matrace, které se u nás prodávájí více než ostatní. Jelikož naším hlavním cílem je spokojený zákazník, snažíme se Vám tedy vyjít vstříc a ty nejlepší a zároveň nejprodávánější matrace chceme prodávat za ještě lepší ceny, abyste se u nás cítili opravdu spokojene.

 

Nábytek z masivu za ještě lepší ceny

V kategorii nábytek z masivu - akce si Vám nabízíme nábytek z masivu, který si Vy samotní zákáznici nejvíce přejete a objednáváte. Každou objednávku na tento nábytek, velice pečlive vyřizujeme, protože se nábytek z masivu stává velkým fenoménem, chcete pro Vás jen to nejlepší, a proto tento nábytek tak výrazně slevňuje a doufáme, že se Vám naše nabídka bude zamlouvat stejně tak, jako i našim stálým zákazníkům.

 

Obývací pokoje za hubičku?


U nás žádný problém. Obývací pokoje, jsou jedny z nejžádánějších kategorií na našem e-shopu, proto si přejeme, abyste Vy zákazníci byli nadmíru spokojeni, a výběr obývacího pokoje pro Vás nebyl tak nákladný. Do této kategorie bychom dále mohli zařadit - obývací stěny, pohovky, sedací soupravy, konferenční stolky a v neposlední řadě také komody. A to vše teď navíc za skvělé ceny, které potěší i více náročného zákazníka.
 

Akční nabídka - ložnice


Nábytek-Moderní.cz si Vám dovoluje nabídnout nábytek do ložnice za naprosto neuvěřitelné akční ceny, které nenaleznete v žádném jiném obchodě. Výběr ložnice je velice důležitá věc při zařizování nebo i inovaci Vašeho bytu, či domu, a proto by si na ní každý z nás měl nechat záležet. My Vám chceme výběr usnadnit lepší cenou na vybrané ložnice, aby se Vám dobře spalo, po skvélém nákupu ložnice. Není totiž nic lepšího než, jít si lehnout nejen s plným žaludkem, ale také s dobrým pocitem. Proto pro Vás každý měsíc pečlivě vybíráme to nejlepší z naší nabídky ložnic.

 

Dětské pokoje - akční nabídka


Správná volba dětského nábytku je velice důležitá a ne vždy jednoduchá. Nábytek musí být  první řadě pevný, funkční, hezký, ale hlavně také bezpečný. Musí působit tak, aby se v něm Vaše dítě cítilo příjemně a bezpečně. Každý si bohužel myslí, že dražší nábytek, vždy znamená lepší. Není to však pravda ,a proto jsme pro Vás připravili akční nabídku dětských pokojů, které jsou nejžádanější. Navíc nám na dětské pokoje docela často chodí výborné ohlasy od našim zákázníků jak moc jsou s nábytkem spokojeni. Jako příklad můžeme uvést dětský pokoj Basic, který vyniká nejen svou cenou, ale take funkčností a vzhledem. Všem rodičům ho můžeme pouze a jen doporučit.

 

 


 

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,