17.07.2009 14:02

Black Red White Nábytek

Nábytek BLACK RED WHITE - BRW

 

Nábytek BRW a vůbec firma BLACK RED WHITE - BRW - je jedním z největších výrobců nábytku na světě. V sortimentu BRW naleznete modulové systémy, komplety, modulové sestavy, ale i klasický nábytek. Nábytek BRW je pro lepsí orientaci rozčleněn do následujících kategorií: Dětské pokoje BRW, Jídelní židle BRW, Komody BRW, Knihovny BRW, Regály BRW, Konferenční stolky BRW, Jídelní stoly BRW, Šatní skříně BRW, Obývací pokoje BRW, Předsíňové stěny BRW, Pracovny BRW, Psací stoly BRW.
 

Nábytek BRW - o čem je řeč.


Jak již bylo dříve řečeno, firma BRW (Black Red White) je jedna z největších, co se týče výroby nábytku. My jsme navíc velice pyšní na to, že Vám tento nábytek můžeme nabídnout. Nábytek BRW má totiž jednu ohromnou výhodu. Líbí se každému. Nikdo neví, čím to přesně je. Jedni tvrdí, že je to pro značku, kterou si nábytek BRW zajisté vybudoval velkou. Druzí tvrdí, že je to tím, jak je nábytek BRW kvalitně a pečlivě vyroben. My osobně tvoříme třetí názor a to takový, že se při nákupu musí skloubit obě dvě tyto vlastnosti. Mohu za sebe, jako autora tohoto článku říci, že mám doma kuchyni ze série "nábytek BRW" a jsem s ní maximálně spokojen. Velice rád se podělím o zkušenosti, stačí pouze kontaktovat naši informační linku.
 

Sedací soupravy BRW

Sedací soupravy BRW

Sedací soupravy v dnešním nábytkářském průmyslu zcela změnily svůj design, ale hlavně funkčnost. Nejedná se už o nábytek s jednoúčelovým použitím, ale lze mnoho z těchto souprav využít ke spaní při nečekané návštěvě, či lze z pohodlného křesla vytvořit během chvíle pohodlný otoman. Dalším prvkem dnešní doby jsou úložné prostory mnoha vyriant. Nabídka sedacích souprav na jeko obsahuje také taburety, které jsou hitem letošní sezóny. podlouhlé taburety s pevným čalouněním se využívají také jako konferenční stoly.

 

Akční zboží - Nábytek BRW


Nábytek BRW a neuvěřitelné slevy. Přesně toto naleznete v této kategorii, kde si Vám dovolujeme nabídnout zboží, které je skladem a za velmi výhodnou cenu. Zde najdete každý měsíc nové produkty, proto neváhejte a využijte akční nabídky nábytku BRW.

 

Nábytek BRW - o čem se mluví...


Nábytek BRW a vůbec firma BLACK RED WHITE - BRW - je jedním z největších výrobců nábytku na světě. V sortimentu BRW naleznete modulové systémy, komplety, modulové sestavy, ale i klasický nábytek. Nábytek BRW je pro lepsí orientaci rozčleněn do několika kategorií, ktere naleznete v ohromné kategorii NÁBYTEK BRW

 

 

Obývací sestavy - Nábytek BRW


Obývací sestavy BRW můžeme rozdělit do dvou hlavních designů. Stylové a moderní.

Mezi stylové obývací sestavy bezesporu patří Stas, Tristan nebo Romeo. Stylovou obývací sestavou můžeme rozumět tu, která obsahuje vysokou šatní skříň, doplňující skříňky, vše tak jak známe z let minulých.

Moderní obývací sestavy nám nabízí nezpočet otevřených regálů, moderní materiály, využívá se mléčné sklo, a vše je navrženo v jednoduché, nenáročné linii. Mezi takové sestavy patří Reset, Doors, Vis á Vis a mnoho dalších.


Obývací sestavy - nevíte snad co to je? Nevadí...


Obývací stěny, jsou nedílnou součástí našich domácností. Nabízíme stylové, ale i moderí řešení Vašeho bydlení.

Obývací stěny dodáváme v demontu!!

Víte co to je takový Nábytek BRW?


Nábytek BRW a vůbec firma BLACK RED WHITE - BRW - je jedním z největších výrobců nábytku na světě. V sortimentu BRW naleznete modulové systémy, komplety, modulové sestavy, ale i klasický nábytek. Nábytek BRW je pro lepsí orientaci rozčleněn do několika kategorií, ktere naleznete v ohromné kategorii NÁBYTEK BRW

 

 

Jídelní sestavy - Nábytek BRW


Jídelní sestavy systému BRW jsme pro Vás připravili jako zkompletovaný jídelní kout. Nabídka je pro Vás připravena pro představu celkového dojmu, fotografie nastylizovany tak, aby jste se co nejblíže dostali k reálné představě, jak sestava může působit ve Vaší domácnosti.

Sestavy lze objednat i po jednotlivých částech, které máte uvedeny v popisu výrobku. Rovněž lze libovolně měnit počet židlí.

Jídelní stoly v této kategorii patří k nejprodávanějším. K těmto stolům můžete rovněž sladit židle, které nabízíme v této kategorii.

Jídelní stoly jsou...


Jídelní stoly patří mezi zcela určitě frekventovaný a často používaný kus nábytku. Jeho výběr nelze podceňovat a důraz by měl být ve výběru kladen nejen na design, ale také na potřeby domácnosti. Při výběru jídelního stolu můžeme nabídnout několik varint. Například jídelní stoly rozkládací, jídelní stoly různě široké, světlé, tmavé, ty levnější i ty dražší.

 

Jídelní stoly - BRW


Jídelní stoly BRW nabízíme samostatně, jak vidíte v této podkategorii, ale i jako komplety, viz jídelní sestavy. Jídelní stoly mnoha variant, od stylových po nejnovější hity.

V kategorii nábytek z masivu můžete vidět nabídku jídelních stolů z borovicového masivu.
 

Když se řekne Nábytek BRW


Nábytek BRW a vůbec firma BLACK RED WHITE - BRW - je jedním z největších výrobců nábytku na světě. V sortimentu BRW naleznete modulové systémy, komplety, modulové sestavy, ale i klasický nábytek. Nábytek BRW je pro lepsí orientaci rozčleněn do několika kategorií, ktere uvidíte, pokud kliknete na naši oblíbenou kategorii Nábytek BRW.

 

 

Ložnice - BRW


Ložnice je jistě místem, které by mělo působit příjemně a navodit tak atmosféru klidného spánku. Velice důležitý je výběr barev, ale neméně také  kvalita postele. Dalším aspektem při výběru ložnice je rovněž potřeba úložného prostoru - šatní skříně - postele s úložným prostorem. Výběr matrace je dalším nelehkým úkolem.

Ložnice můžete vidět jako celé sestavy, nebo rozděleny do jednotlivých kategorií jakými jsou postele, postele z masivu, dvojlůžka, šatní skříně, matrace.

Cenově výhodnou sestavou je zajisté ložnice KIM, Fantazie, nebo Sen. Pro náročnější zákazníky jsme připravili např. Ložnici Kent, Intarisio nebo hit letošní sezóny - ložnice Reset.

Ložnice - a co já s tím?


Výsadní postavení ložnice v našich domovech potvrzuje i to, že i když si interiér zařizujeme v módním duchu prolínajících se jednotlivých zón bydlení bez bariér, ložnici téměř vždy uzavřeme a od ostatního prostoru oddělíme. Zejména v moderním interiéru pak u ložnic umisťujeme soukromé koupelny a přilehlé velké šatny, většinou schované za vysokými posuvnými dveřmi či stěnami.

Ložnice by měla být v klidné části obydlí. Naprosto izolovaná od hluku z vnějšího prostředí. V ložnici prostě nesmíte slyšet, který autobus, či náklaďák právě projel. Proto pokud máte svou ložnici na hlučném místě, radíme okamžitě ji přestěhovat do klidné části bytu.
 

Postele - Nábytek BRW


Postele ze systému BRW máte možnost vidět ve všech různých dostupných variantách. Od širokého výběru odstínů, po nejrůznější designové návrhy. Za povšimnutí zajisté stojí postel Capslock, vhodná do dětských pokojů i svým atypickým zpracováním, ale také postel Kent, zejména pro náročnější z Vás. Hitem letošní sezóny se bezesporu staly postele Reset a Doors.

Všechny postele jsou u nás uvedeny v ceně bez matrace, tu je nutno dokoupit zvlášť, rovněž k nahlédnutí v naší nabídce - matrace. U některých postelí je třeba zakoupit přímo matraci k dané posteli, nelze zvolit libovolně nebo dodat matraci dle vlastního výběru. Taková možnost, pokud kupujete novou postel, ale matraci již máte a nechcete kupovat zbytečně i jinou matraci je např. u postelí z masivu.



Když se řeknou postele...


Postel, by měla být místem, který nám dopřeje klidného a ničím nerušeného spánku. V dnešní době, ve světě nábytku, se začíná klást důraz a častěji slyšíme pojem zdravé spaní. Všechny postele nabízíme v několika variantách co se týče šíře, kterou si dle přání můžete vybrat. V ceně postelí není matrace, ta se objednává zvlášť.


Když se řekne BRW


Nábytek BRW a vůbec firma BLACK RED WHITE - BRW - je jedním z největších výrobců nábytku na světě. V sortimentu BRW naleznete modulové systémy, komplety, modulové sestavy, ale i klasický nábytek. Nábytek BRW je pro lepsí orientaci rozčleněn do několika kategorií.
 
 

Šatní skříně - BRW

 

Šatní skříně systému BRW jsou rozlišeny několika prvky:

Šatní skříně za velice přijatelnou cenu, jako např. skříň 2D2S, BRW OR 910, IDA 2DN, nebo šatní skříň Kaja. Tyto skříně jsou taky jako samostatné produkty, nelze je zkompletovat např. s nabídkou postelí ze systému BRW, komod, regálů, či nočních stolků. Oproti tomu šatní skříně Kent, Bawaria, Vis á Vis, N. York, či Reset, jsou skříně vyjmuty po dílech z námi nabízených systémů, a lze tedy zkompletovat s ostaními  produkty.
 

Šatní skříně - o čem se mluví...


Šatní skříně patří mezi velmi oblíbený nábytek. Nabízí tolik potřebný úložný prostor. Dnešní nábytkářský průmysl vyrábí šatní skříně opravdu rozmanité. Šatní skříně policové, šatní skříně do rohu, šatní skříně s posuvnými dveřmi, šatní skříně malé, velké, vysoké nebo úzké a další a další typy skříní naleznete v naší nabídce. s výběrem šatních skříní, samozřejmě velice ochotně poradíme, protože mít doma krásnou ložnici, ve které se nám bude dobře usínat je věc opravdu velice důležitá.
 

Postele - Nábytek BRW


Dětské postele v naší nabídce jsou z různých materiálů dřeva a velice rozdílného provedení.
Nabízíme postele z masivu, z lamina, z dubu apod.

Postele jsou dvojího provedení a to postele s úložným prostorem a postele bez úložného prostoru. K postelím bez úložného prostoru lze zakoupit jakoukoli matraci, či použít Vaší stávající. U postelí s úložným prostorem je nutno zvolit matraci k tomu určenou - speciální. Pro nabídku těchto matrací, prosím kontaktujte naše prodejce.

Dětské postele najdete také v kategorii nábytek z masivu - postele z masivu.
 

Postele - co to vlastně znamená?


Postel, by měla být místem, který nám dopřeje klidného a ničím nerušeného spánku. V dnešní době, ve světě nábytku, se začíná klást důraz a častěji slyšíme pojem zdravé spaní. Všechny postele nabízíme v několika variantách co se týče šíře, kterou si dle přání můžete vybrat. V ceně postelí není matrace, ta se objednává zvlášť.
 

Nábytek BRW - to je....


Nábytek BRW a vůbec firma BLACK RED WHITE - BRW - je jedním z největších výrobců nábytku na světě. V sortimentu BRW naleznete modulové systémy, komplety, modulové sestavy, ale i klasický nábytek. Nábytek BRW je pro lepší orientaci rozčleněn do několika kategorií.
 
 

Lamelové rošty BRW


Všechny laťkové  rošty v naší nabídce jsou vhodné pouze do postelí ze systému BRW a neprodávají se samostatně.

Jak správně vybrat lamelové dřevěné rošty?

Aby matrace mohla šetřit Vaše zdraví, musí ležet na tom správném roštu. Odborníci tvrdí, že zatímco matrace vydrží  maximálně 10 let, rošt kupujeme na celý  život.

Na dvojlůžko širší 140 cm budete potřebovat 2 rošty. Je to výhodnější, protože až se některá část lůžka opotřebuje,  výměna vyjde levněji.
Na rozdíl od plných, či děrovaných desk v rámech postelí odvádí rošt vlhkost, čímž se lůžko spolehlivě odvětrá. Jinak v matraci vzniká ideální prostředí pro plísně a roztoče.

Pevné laťkové rošty se většinou vyrábějí ze smrkového dřeva, jako i v naší nabídce. Lamelové rošty mívají rám a k němu přichycené lamely. Větší počet je výhodnější, protože rošt musí být dostatečně odolný a matrace se nesmějí prohýbat.

Na našem portále najdete několik druhů roštů. Základní rozlišení je dané šířkou a počtem lamel. Rošty z 16 laťkami doporučujeme pro nižší hmotnosti do 100 Kg. Laťkové rošty s 21 lamelami doporučujeme pro hmotnosti do 140 kg.

Dřevěné laťky z tvrdého masivního dřeva jsou spojeny pevnou tkaninou a jednou z největších předností je jejich přízpůsobivost.
 

Postele BRW v naší nabídce...


Dětské postele v naší nabídce jsou z různých materiálů dřeva a velice rozdílného provedení.
Nabízíme postele z masivu, z lamina, z dubu apod.

Postele jsou dvojího provedení a to postele s úložným prostorem a postele bez úložného prostoru. K postelím bez úložného prostoru lze zakoupit jakoukoli matraci, či použít Vaší stávající. U postelí s úložným prostorem je nutno zvolit matraci k tomu určenou - speciální. Pro nabídku těchto matrací, prosím kontaktujte naše prodejce.

Dětské postele najdete také v kategorii nábytek z masivu - postele z masivu.


Nábytek BRW - to není jen záruka kvality


Nábytek BRW a vůbec firma BLACK RED WHITE - BRW - je jedním z největších výrobců nábytku na světě. V sortimentu BRW naleznete modulové systémy, komplety, modulové sestavy, ale i klasický nábytek. Nábytek BRW je pro lepší orientaci rozčleněn do několika kategorií.
 

Předsíňové stěny - Nábytek BRW


Předsíňové stěny jsou oblíbeným produktem našeho e-shopu. Nabízíme levnější, rozměrově nenáročné sestavy, jako například Opal, Aro, Ellipe.

Pro náročnějšího klienta máme připraveny sestavy ze systému Reset, Doors.

Další variantou řešení vaší předsíně může být např. věšáková stěna z borovicového masivu, která nám ušetří spoustu místa, ale rovněž vyřeší malé prostory, kde není možno dát celou předsíňovou sestavu.
 

Když se řekne: Předsíňové stěny


V poslední době se klade veliký důraz na vhodně zvolenou předsíň. Předsíň je místo, které nás vítá po dlouhém dni v práci. Již první dojem, který si návstěva udělá je při prvním kroku do Vašeho domu. Dalším aspektem při výběru předsíně je bezesporu možnost Vašeho prostoru. V naší nabídce jsme umístili možnosti do obou variant. Předsíně malé, většinou zredukované pouze na věšákovou stěnu např.Předsíň Reset a předsíně do větších prostorů, i s úložnými skříňkami jako jsou Předsíň Agat nebo Předsíň Vis a Vis
 

Pracovny, nebo-li kancelářský nábytek

Pracovny a regálové systémy nejmodernějšího designu s maximálníním využitím prostoru a funkčnosti jednotlivých dílů, i tak lze charakterizovat pracovny BRW. Za zmínku jistě stojí např. pracovna Reset, Doors nebo Vis á Vis, které patří bezesporu k těm nejnovějším a nejmodernějším dnešní doby.

Pro klienty, kteří mají rádi klasický, stylový design můžeme nabídnout např. pracovny Kent a Intarisio. Klasické linie spolu s mohutnými prvky psacích stolů působí velice elegantně.

K cenově velice dostupným pracovnám můžeme zařadit např. pracovnu Kent a Tip Top.
Pro milovníky přírodních materiálů máme v nabídce pracovnu Indiana, ale je možno přejít i na kategorii Nábytek z masivu, kde v podkategorii najdete nepřeberné množství různých variant psacích stolů. V kategorii regály, můžete dokompletovat celou pracovnu z přírodního borovicového masivu.


 

Kancelářský nábytek


Kancelářský nábytek je velice důležitý. Tvoří totiž celkový dojem z Vaší kanceláře. S výběrem vhodného kancelářského nábytku si musíte dát práci a vybrat ho opravdu pečlivě. Někomu se může zdát, že vybírat kancelářský nábytek je něco snadného, pravdou je všam přesný opak.
 

Podle čeho kancelářský nábytek vybírat?


Vhodný kancelářský nábytek musí odpovídat uživateli kanceláře. Samozřejmostí je výškově nastavitelná židle nebo křeslo. Kancelářsý nábytek samozřejmě má plnit estetickou funkci a vzbuzovat dojem solidní, ale přitom útulné kanceláře. Nesmí se ovšem zapomínat na funkčnost, kterou by měl kancelářský nábytek bezesporu mít.

Při výběru tedy volíme ten kancelářský nábytek, který bude nejlépe odpovídat Vašim požadavkům. Tedy, že bude mít dostatek odkládacích prostor, výškově nastavitelné různé součásti, atp. Rozhodně se zde vyplatí investovat – Váš kancelářský nábytek splní svou funkci a vydrží ješte mnoho let.

 

 

Psací stolyNábytek BRW


Nábytek BRW nabízí velké množství psacích stolů. Některé z těchto stolů lze zkompletovat s ostatními výrobky v nabídce, jako jsou komody, regály, knihovny. Jako příklad uveďme psací stůl Bawaria, Kent, Doors, Reset.

Některé stoly jsou uvedeny jednotlivě, tedy nepatří do sestav. Tyto stoly jsou většinou vyrobeny z přírodního borovicového masivu a najdete je v sekci nábytek z masivu - psací stoly.

Zvláštní pozornost věnujeme také psacím stolům pro naše nejmenší, které nabízíme v kategorii dětské pokoje. Všechny stoly jsou uvedeny u těchto sestav.

Za zmínku stojí např. psací stůl ze sestavy Indiana, Malgosia.


Psací stoly...

Psací stoly jsou vhodné nejen pro děti předškolního věku, kde jim poskytneme dostatek místa pro jejich mistrovské maliřské tak kreslířské umění, ale i pro dospělé, kteří uvítají nábytek bez jakýchkoliv šuplíků, skřínek a polic. Psací stůl dodává interiéru nezbytnou a velice osobitou eleganci. Navíc působí dominantním způsobem na okolí.

Jak psací stoly vybírat?


Největší neřestí je sezení u malého nízkého stolu, na kterém není místo pro klávesnici, takže je člověk nucen se hrbit. Výška desky stolu by měla být cca 75 cm pro průměrně vzrostlého uživatele, stůl ale může být i o něco vyšší, jen je vhodné si k němu pořídit výškově nastavitelnou židli.
 

Dětské pokoje - BRW


Devatero pro zařizování dětského pokoje

  1. Antropometrické charakteristiky těla dítěte se rychle mění, proto je vhodné, aby zařizovací předměty, zejména stoly a židle, byly rozměrově přestavitelné (výška sedací a stolové plochy atd.)
  2. Předškolní a školní věk je důležitý z hlediska formování postavy dítěte, to je důležité zejména pro výběr kvalitního ergonomicky tvarovaného sedacího a lehacího nábytku.
  3. Materiály, ze kterých jsou zařizovací předměty vyrobeny, musí být zdravotně nezávadné a snadno udržovatelné.
  4. Velkou pozornost je třeba věnovat osvětlení (přirozenému i umělému). Pracovní stůl je vhodné umístit co nejblíže k oknu atd.
  5. K lepší pocitové atmosféře přispívá vhodná volba barev a materiálů.
  6. Prostorově největším prvkem interiéru pokoje je lůžko. Při řešení interiéru pokoje pro více než jedno dítě je důležitým hlediskem rozdílnost věku a pohlaví.
  7. Po desátém roku věku je vhodné aby chlapec a dívka měli samostatné pokoje.
  8. Z hlediska bezpečnosti je důležité tvarové a materiálové provedení nábytku (bez ostrých hran a rohů, méně vhodné je použití skla atd.).
  9. Z psychologického hlediska je vhodné, aby prostory a vybavení pro dvě děti – studenty byly pokud možno rovnocenné.

Na naších stránkách nabízíme dětské sestavy, které si můžete dle vlastní fantazie a potřeb upravit. Nábytek BRW nabízí dětské sestavy v mnoha barevných odstínech. Nábytek z masivu Vám nabídne velký výběr postelí, komod a psacích stolů.
 

Dětský nábytek

 

Dětský nábytek je další podkategorií dětských pokojů. V této kategorii naleznete komponenty k dětským pokojům z naší nabídky. Můžete si tak dětský pokoj sestavit přesně podle svých představ a přání. Nechceme Vás omezovat jako jiní prodejci tím, že byste si museli zakoupit celou dětskou sestavu, proto není nutné dodržovat sestavy dětských pokojů. A tak si v kategorii dětský nábytek můžete vybrat přesně takový pokoj, ve kterém se Vaše dítě bude cítit nejlépe. Dětský Nábytek je dodávám v demontu. 

Něco málo o dětských sestavách


 

Správná volba dětského pokoje je velmi důležitá, a proto bychom na ní neměli vůbec, ale vůbec šetřit. Pokud se naše děti budou cítit ve svém pokoji příjemně, tak pak budou mít určitě větší chuť si hrát, popřípadě se učit a trávit ve svém pokoji svůj volný čas. Což pak oceníte zejména vy rodiče, nejenom, že budete mít dostatečný čas na odpočinek, ale také Vás bude hřát u srdce pocit, že jste pro své dítě koupili ten správný dětský pokoj. Opravdu dobře koupený dětský pokoj, by se měl stát dítěti opravdovým královstvím, které bychom neměli narušovat. Dětští psychologové vštěpují rodičům jednu myšlenku a to takovou, že by dítě mělo mít již od narození své soukromí, jelikož i dítě , věřte nebo ne, chce mít svá tajemnství. Proč jim tedy toto tajné přání nesplnit příjemným dětským pokojíčkem. Nabízíme celou řadu opravdu překrásných dětských pokojů, jako takového vůdce všech těch pokojů bychom mohli doporučit Dětský pokoj Basic, který je opravdu králem, mezi králi na našem webu.

 

Noční stolky - BRW


Noční stolky patří jistě mezi velice funkční nábytek, který jistě v každé ložnici najde své opodstatnění. Nabízíme široký výbět těchto produktů, ve velice nenáročných rozměrech s maximálním důrazem na využitelnost prostoru. Každý z nočních stolků ze systému BRW, i když nabízený jako samostatný produkt, patří do sestav. To znamená, že k němu zakoupíte postel, šatní skříň, toaletku, komodu, vše ve stejném designu.

Pokud budete chtít zhlédnout u určitého produktu další prvky ze systému, stačí hledat dle názvu, jako BRW, Intarisio, Kent apod...
 

Noční stolky jsou prostě noční stolky



Noční stolky jsou malým ale velmi milým společníkem v ložnici. Každý si potřebuje před spaním odložit různé drobnosti – brýle, náušnice či knihu. Někam je potřeba postavit budík a lampičku, kterou zhasínáme před usnutím - přesně pro tyto účely jsou noční stolky.

Noční stolky jsou pro někoho pouze designérský doplněk, ovšem pokud Vás přepadne nemoc, každý si občas poutřebuje někam uložit kapesníky, léky apod., takže si myslíme, že noční stolky do ložnice prostě patří. V naší nabídce najdete noční stolky z různých materiálů a různých velikostí. Mnoho z nich je zobrazených v kategorii ložnice v celých sestavách, v této kategorii však máte možnosti si ten svůj noční stolek zakoupit samostatně..

Věříme, že si z naší nabídky nočních stolků vyberete a přejeme Vám příjemný nákup.

 

Židle, jídelní židle a to vše z nábytku BRW

Jídelní židle systému BRW nabízí široký výběr designů, potahových materiálů a odstínů dřeva. Všechny židle lze zkompletovat s jídelními stoly ze systému BRW.

Na našem e-shopu můžete vidět také židle z borovicového masivu, které lze rovněž kompletovat s jídelními stoly z masivu.

Židle lze objednávat v libovolném počtu. U čalouněných židlí máte možnost výběru z několika druhů potahových látek.
 

Jídelní židle - něco málo o nich


Jídelní židle patří do další podkategorie z kategorie jídelny. Jsme velice pyšní na to, že Vám můžeme nabídnou jídelní židle nejrůznějších druhů. Můžete zde nalézt židle s čalouněním a židle bez čalounění, jídelní židle z masivu popřípadě z lamina. Pro ty bohatší z Vás jsme přichystali nabídku luxusní jídelních židlí, které působí velice elegantním dojmem, ale samozřejmě zde naleznete i takové jídelní židle, u kterých si můžete říct, že jste zvolili zlatou střední cestu. Z naší nabídky jídelních židlí si můžete samozřejmě také vybrat židle i po jednotlivých kusech, a to z důvodu toho, abyste se nemuseli vázat na jídelní sestavy, které nabízíme.
 

Komody, Knihovny, Regály vše ze série BRW


Komody jsou velice oblíbeným produktem jako doplňující úložný prostor zejména do ložnic, varianta se šuplíky, starý název prádelník. Prádelníky nabízíme různých šířek a výšek, v návaznosti na tento rozměr se úměrně mění i počet šuplíků, což je hlavním rozhodujícím aspektem pro výběr. Komody v této kategorii jsou sestavitelné do systému z řady BRW.

Knihovny jsou zajisté hezkým doplňkem našich domácností. Řada knihoven je designově navržena tak, že lze využít i k jiným účelům. Knihovny nabízíme zavřené se sklem a otevřené, volné.

Regály jsou oproti knihovnám věsměs otevřené. Jsou vhodnou variantou do dětských pokojů, ale i obývacích pokojů a kuchyní, všude tam, kde postrádáme odkladatekný prostor.

Komody


Kouzlo komody spočívá v chytrém designu, ve kterém se snoubí dokonalá využitelnost a estetický princip. Díky tomu se posouvá na přední místo v oblibě nábytku již po staletí. A je mnoho míst v  interiéru, kde komody dodnes nachází své stálé místo.

Využití komody je velmi široké. Nejčastěji však plní funkci prádelníku, takže bývá součástí ložnic. Ložnici tedy dodává na útulnosti a výrazně ovlivňuje její pojetí. Může být stylově sjednocená s postelí a nočními stolky, což mimochodem naše komody umožňují. Pokud nad ní pověsíme zrcadlo, může plnit i funkci jakési toaletky.


Knihovny



Knihovny nejsou žádným intelektuálským kusem nábytku a nemusí být tradičně využívany jen jako úložný prostor pro knihy a podobné publikace, případně pro multimediální nosiče všeho druhu od gramofonových desek, přes VHS až k DVD a Blu-Ray. Může se stát základním a polyfunkčním prvkem v interiéru obývacího pokoje a vstřebat do sebe zcela funkci obývací stěny či interiérové příčky.


Regály


Regály a police jsou jako nábytek velice opomíjené a přesto se bez v každodenním životě neobejdeme. Správně uložené knihy, šanony, hračky nebo oblečení Vám dá nejen pořádek,ale i přehled a uspořádání. V kategorii regály a police nábytek, který patří k různým sestavám, nebo samostatně.
 

Konferenční stolky - BRW


Konferenční stoly nabízíme v mnoha variantách.


Konferenční stoly se sklem, s dlažbou, plné, z přírodního borovicového masivu, stylové a moderní. V systému BRW naleznete většinu nabízených stolů moderního stylu. Většina konferenčních stolů je rovněž kompaktibilní z nabízenými obývacími sestavami. Všechny konferenční stoly nabízíme v několika odstínech, které jsou uvedeny v popisech.

Konferenční stolky jsou neodmyslitelnou součástí každého obývacího pokoje. Ačkoliv se často promění v obyčejný odkládací stolek, na němž nechybějí noviny, časopisy ani hrnky od kávy, může být i výrazným designovým doplňkem, který oživí nejen sedací soupravu, ale i celý interiér.Na našich stránkách naleznete konferenční stolky rozlišené do několika ketegorií. Konferenční stolky plné, se sklem, dlažbové, z masivu, z lamina.

Konferenční stolky nabízíme rovněž s možností úpravy - rozložení, když čekáte velkou návštěvu, ale také konferenční stolky s úložným prostorem, či policemi.

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,