17.07.2009 14:06

Jídelny

Jídelny - jak vybrat tu správnou jídelnu


Máte už krásně zařízenou kuchyni, ale stále Vám něco chybí? Co takhle krásné zařízená jídelna? S námi žádný problém. Jelikož se určitě chcete u jídla cítit pěkně, pak i jídelny musíme zařadit do kategorie těch důležitých. Výběr jídelny však není vůbec jednoduchý. Zvolit raději kulatý nebo oválný jídelní stůl? Koupit židle a lavici nebo Vám budou stačit pouze židle? A další a další otázky bychom mohli pokládat při výběru jídelny. S námi si však tu pravou jídelnu určitě vyberete. Nabízíme jak celé jídelny, tak samozřejmě možnost zakoupit si stůl a k němu židle podle Vašeho vlastního uvážení. Navíc pokud si nebudete vědět rady, naše informační středisko, Vám vždy velice rádo a ochotně pomůže vybrat přesně ten typ jídelny, který se Vám bude zamlouvat. Pokud tedy chcete poradit neváhejte a kontaktujte nás ještě dne.

 

Servírovací stolky


Chcete svou návštevu ohromit nejen krásnou kuchyní a jídelnou? Chcete něco extra? Právě pro Vás je tady kategorie servírovací stolky. Můžete si vybrat z céle škály servírovacích stolků, které jistě zaujmou lec koho. Jelikož se Vám snažíme přínášet stále něco nového, tak kategorie servírovací stolky je jednou z těch nových, abyste byly Vy, jakožto naší zákazníci spokojeni.
 

Jídelní sestavy

Jídelní sestavy, které nabízíme jsou známe pro svou kvalitu a design. U jídelních sestav objevíte jedinečné spojení krásy a účelnosti, které přinese do vašich kuchyní a jídelen nový nádech elegance. Nabízíme širokou nabídku jídelních sestav, aby si každý z Vás našel přesně to po čem jeho srdce prahne. Aby si našel to, co ho plně uspokojí a umožní mu prožívat domácí pohodu takovým způsobem, který pro něj bude nejpříjemnější.

Prostor jídelny se totiž v poslední době stal jednou z těch součástí našich domácností, které si nemůžeme odmyslet. Jídelní sestavy jsou proto designově nápadité a také účelné. Nabízíme Vám velice širokou možnost výběru jídelních sestav do velkých, ale i do malých prostorů. Jako jedni z mála Vám nabízíme možnost zakoupit a libovolně měnit počet židlí, barvu dřeva, ovšem také potahy a čalounění.

Rádi bychom upozornili na systém BRW, který patří na našem trhu, ale i Evropském ke špičce ve světě nábytku.
 
Na kategorii jídelní sestavy jsme si dali opravdu záležet, proto doufáme, že zde naleznete právě tu Vaši.
 

Jídelní židle


Jídelní židle patří do další podkategorie z kategorie jídelny. Jsme velice pyšní na to, že Vám můžeme nabídnou jídelní židle nejrůznějších druhů. Můžete zde nalézt židle s čalouněním a židle bez čalounění, jídelní židle z masivu popřípadě z lamina. Pro ty bohatší z Vás jsme přichystali nabídku luxusní jídelních židlí, které působí velice elegantním dojmem, ale samozřejmě zde naleznete i takové jídelní židle, u kterých si můžete říct, že jste zvolili zlatou střední cestu. Z naší nabídky jídelních židlí si můžete samozřejmě také vybrat židle i po jednotlivých kusech, a to z důvodu toho, abyste se nemuseli vázat na jídelní sestavy, které nabízíme. Každopádně se většina židlí hodí k naším jídelním stolům, některé jsou přímo vyňaté ze systému, kdy v kombinaci se stolem tvoří jídelní set. Věříme, že si z naší šíroké nabídky jídelních židlí vyberete a Vaše jídelny to jenom prozáří. Přejeme dobrou chuť.

 

Kredence a příborníky


Kredence a příborníky. Tak bychom mohli pojmenovat kategorii, na kterou se v našich domácnostech tolik zapomíná. www.nabytek-moderni.cz/kredence-a-priborniky/c-128/ jsou natolik opomíjený Kredence a příborníky nábytek, a to i přesto, že jsou nedílnou součástí každé kuchyně či jídelny. Kredence a příborníky u nás nabízíme různých provedeních. Nabízíme totiž nejenom kredence z masivu, ale navíc u nás naleznete kredence rustikální a jako třešnička na dortu jsou kredence moderní. Naše široká nabídká kredenců a příborníků jistě osloví nejen Vás, kteří máte rádi velice stylový nábytek z masivu, ale věříme a pevně doufáme i v to, aby tato kategorie oslovila i Vás moderně smýšlející zákazníky. Je totiž velice dobře, že i v dnešní přetechnizované době má tento nábytek stále své příznivce a obdivovatele. A proto jsme rádi, že i my na našem e-shopu můžeme v této tradici pokračovat a prodej kredenců nás velice těší.
 

Jídelní stoly


Jídelní stoly patří mezi zcela určitě frekventovaný a často používaný kus nábytku. Jeho výběr nelze podceňovat a důraz by měl být ve výběru kladen nejen na design, ale také na potřeby domácnosti. Při výběru jídelního stolu můžeme nabídnout několik varint. Například rozkládací, jídelní stolyjídelní stoly různě široké, světlé, tmavé, ty levnější i ty dražší. V naší nabídce jídelních stolů naleznete stoly samostatně, ale i jako komplety se židlemi viz jídelní sestavy. Pokud Vás z jídelních sestav nic neosloví, naši prodejci Vám ochotně doporučí i vhodné židle ke stolům, ale také i jiné kusy nábytku, jako příborníky, komody a různé vitríny na uložení servisu.

Jídelní stoly musí splňovat několik zásadních vlastností. Měly by být prostorné, praktické a měly by zapadat do celkové koncepce Vaší domácnosti. Ať je stů kulatý nebo hranatý, záleží především na vašich požadavcích. Jednoduché a líbivé konstrukce jídelních stolů jasně ukazují, že v jednoduchosti je síla, proto se naší výrobci snažili při tvoření těchto stolů vytvořit co možná nejjednoduší sety, aby se Vám zákazníkům, ať už náročným, či nikoliv naše nabídka líbila. Podívejte se sami na naši nabídku a uvidíte, že se jim jejich díla opravdu povedla.

Věříme, že v naší nabídce jídelních stolů naleznete spoustu hezkýh možností. Přejeme dobrou chuť, až budete jíst na stole zakoupeném u nás :-).
 

Jídelní stoly z masivu

Jídelní stoly z masivu se řadí mezi produkty, které na našem e-shopu prodáváme opravdu s velkou radostí. Dřevo totiž dříve bylo nutností v oblasti nábytku, dnes je spíše symbolem příjemného a zdravého bydlení. Dřevo jako materiál totiž vyniká celou řadou předností. Ať už je to fakt, že nepotřebuje nějakou extra péči anebo že pěkně voní. Dřevo je nám prostě sympatické a tak jej nevědomky pociťujeme.

V neposlední řadě jídelní stoly působí v interiérech velmi útulně. Důvodem je kromě jiného i fakt, že na nás hnědé odstíny dřeva působí příjemným až uklidňujicím dojmem. Jak jsme tedy popsali na začátku, jídelní stoly z masivu prodáváme velice rádi a budeme potěšeni pokud si ho právě Vy zakoupíte.

 

Jídelní židle - pohodlí, skvělá cena a příjemný design v jednom

Tak jako v každé oblasti nábytku i jídelní židle prošly svou proměnou. Dnešní výroba židlí je především kvalitnější, díky mnoha novým technologiím, povrchový materiál lépe odolný a designově velice zajímavý.
 

V kategorii jídelní židle bychom Vám rádi představili jídelní židle předního výrobce jídelních židlí - firmu Brzost, která klade důraz na styl a tradici. Námi nabízené jídelní židle jsou vyrobeny z bukového a dubového dřeva. V opěrkách naleznete speciální výstuže, které ještě více podtrhnou kvalitu a odolnost jídelní židle. Výrobce těchto jídelních židlí nabízí širokou paletu ve výběru potahových látek, ale také při výběru dřeva.

Pro lepší nákup jsme pro Vás připravili konfigurátor potahů a barvy dřeva, pomocí něhož si můžete vybranou látku přirovnat k různým typům dřeva, čímž si ještě lépe znázorníte jak Vámi vybraná jídelní židle ve skutečnosti bude vypadat. Věříme, že Vám tento konfigurátor bude nápomocen při Vašem výběru. Pokud ale ne, nezoufejte. Stále jsme tu pro Vás my, abychom Vám s výběrem poradili. Takže se v případě jakýchkoli dotazů nezdráhejte zeptat.

K uvedeným jídelním židlím nabízíme rovněž jídelní stoly, jehož odstíny moření dřeva jsou shodné s jídelními židlemi, můžete si tedy vytvořit svůj vlastní jídelní set a jídelnu podle svého vkusu.


A teď trocha teorie:
Správná jídelní židle k jídelnímu stolu je ta, která nám poskytne pohodlí při stolování. Měla by být pohodlná při konzumaci, kdy sedíme v mírném předklonu ale také při normálním sedu, kdy jsme zvyklí být opření. Zpravidla bývají vybaveny opěrkami předkloktí, aby nás situace nenutila mít opřené ruce na stole. Opěrák jídelní židle by měl být vysoký tak, aby končil několik centimetrů pod lopatkami. V některých případech může být vyšší, nikdy však nižší. Opěrák by neměl být rovný a měl by svírat úhel 95°.
Při výběru židlí s opěrkami musíme ale brát zřetel na výšku stolu, aby při zasouvání židlí ke stolu nenastal problém. Také výběr sedáku je důležitý - na příliš měkkém sedáku nám nohy rychle ztěžknou a tak se i rychleji unaví. Proto je lépe vybírat tvrdší sedák, přestože se nám na první dojem zdá méně pohodlný.

Mezi kolenem a spodní hranou stolu je optimálních 8 - 9 centimetrů volného prostoru. Ideální výška stolu se pohybuje okolo 75 centimetrů. Jedna osoba potřebuje u stolu plochu cca 60 x 40 centrimetrů. Obecně platí, že jídelní židle by měla být vysoká 45 centimetrů, aby rovně sedící postava měla stehenní a holenní kosti zhruba v pravém úhlu a chodidla přitom zůstávala celou plochou na podlaze.

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,