17.07.2009 14:06

Kancelářský nábytek

Kancelářský nábytek - jak ho správně vybrat?


Kancelářský nábytek je velice důležitý. Tvoří totiž celkový dojem z Vaší kanceláře. S výběrem vhodného kancelářského nábytku si musíte dát práci a vybrat ho opravdu pečlivě. Někomu se může zdát, že vybírat kancelářský nábytek je něco snadného, pravdou je všam přesný opak.
 

Podle čeho kancelářský nábytek vybírat?


Vhodný kancelářský nábytek musí odpovídat uživateli kanceláře. Samozřejmostí je výškově nastavitelná židle nebo křeslo. Kancelářský nábytek samozřejmě má plnit estetickou funkci a vzbuzovat dojem solidní, ale přitom útulné kanceláře. Nesmí se ovšem zapomínat na funkčnost, kterou by měl kancelářský nábytek bezesporu mít.

Při výběru tedy volíme ten kancelářský nábytek, který bude nejlépe odpovídat Vašim požadavkům. Tedy, že bude mít dostatek odkládacích prostor, výškově nastavitelné různé součásti, atp. Rozhodně se zde vyplatí investovat – Váš kancelářský nábytek splní svou funkci a vydrží ješte mnoho let.
 

Kancelář nebo pracovna?


Kancelář
je hned po domově dalším důležitým místem v našem životě a měli bychom k zařizování těchto prostorů přistupovat se stejnou svědomitostí.
Kancelářský nábytek nejmodernějšího designu s maximálníním využitím prostoru a funkčnosti jednotlivých dílů, i tak lze charakterizovat Kancelářský nábytek v naší nabídce. Za zmínku jistě stojí např. Kancelářský nábytek Reset, Doors nebo Vis á Vis, který patří bezesporu k těm nejnovějším a nejmodernějším dnešní doby a my jsme velice hrdí na to, že Vám jej můžeme nabídnout, protože v takové kanceláři se budete cítít téměř jako doma.

Pro Vás, kteří mají rádi klasický design můžeme nabídnout např. kancelářský nábytek Kent a Intarisio. Klasické linie spolu s mohutnými prvky psacích stolů působí velice elegantně a stylově. K cenově dostupnému kancelářskému nábytku můžeme také zařadit např. kancelářský nábytek Kent a Tip Top. Jak sami vidíte námi nabízený kancelářský nábytek je tedy opravdu rozmanitý a myslíme si, že si tady dokáže vybrat opravdu každý, ať už bohatý, či ne. Náročný, či nenáročný, pro všechny z Vás je tady určitě přesně ten pravý kancelářský nábytek stačí se jen porozhlédnout.

 

Kancelářské sestavy neboli pracovny


Kancelářský nábytek Vám nabízíme v sestavách v podobě této kategorie - čili kancelářské sestavy, které jistě osloví i toho více náročného zákazníka. V naší nabídce kancelářského nábytku najdete kancelářské sestavy, které disponují mnoha přednostmi - ať už to jsou praktičnost, elegance anebo velice jednoduchá udržba, což všichni jistě oceníte. Kancelářský nábytek Kent a Indiana jsou velice výrazné svým nadčasovým designem. Zatímco kancelářské sestavy Doors, Vis a Vis, Tip Top jsou vyjímečné pro svou jednoduchost a velice příznivou cenou. Dále bychom Vás chtěli upozornit na naší širokou nabídku PC stolů, které jsou vyrobeny jak z masivu tak z lamina. Další kategorií, která by se vám mohla hodit, při výběru té správné kancelářské sestavy je kategorie kancelářských židlí. A úplně nakonec tady máme kategorii regálů a polic.

 

 

Psací stoly - kancelářský nábytek


Psací stoly jsou vhodné nejen pro děti předškolního věku, kde jim poskytneme dostatek místa pro jejich mistrovské maliřské tak kreslířské umění, ale i pro dospělé, kteří uvítají nábytek bez jakýchkoliv šuplíků, skřínek a polic. Psací stůl dodává interiéru nezbytnou a velice osobitou eleganci. Navíc působí dominantním způsobem na okolí.

Jak psací stoly vybírat?


Největší neřestí je sezení u malého nízkého stolu, na kterém není místo pro klávesnici, takže je člověk nucen se hrbit. Výška desky stolu by měla být cca 75 cm pro průměrně vzrostlého uživatele, stůl ale může být i o něco vyšší, jen je vhodné si k němu pořídit výškově nastavitelnou židli.

Co na to rohový psací stůl?


Ideálním řešením pro pracoviště je pak rohový psací stůl, klávesnici máte přímo před sebou a ruce mohou být pohodlně položeny po stranách, takže je vše, jak má být.

Pokud se Vám naše nabídka psacích stolů zamlouvá, budeme velice potěšeni, pokud si svůj pracovní stůl zakoupíte právě u nás. Pokud byste měli jakékoliv dotazy neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu jen a jen pro Vás.

 

Pc stoly - počítačové stoly


PC stoly jsou samozřejmě frekventovaná kategorie nábytku. PC stoly nabízíme ve dvou variantách, které by Vám měli pomoci při Vašem výběru. Jsou to rohové PC stoly, které jsou jsou výhodné pokud máte někde prázdný roh a potřebujete ho něčím vyplnit. Navíc jsou tyto PC stoly velice praktické, protože u některých modelů najdete i poličku na tiskárnu a tak ušetříte místo ve vašem pokoji. Druhým směrem v naší nabídce jsou stoly tzv. "na design", kdy si můžete zakoupit netradiční PC stoly, které asi jen tak v nějaké pracovně, či kanceláři neobjevíte. V naší nabídce naleznete pc stoly z masivu, z lamina a rovněž také dětské psací stoly, které rovněž naleznete v sekci dětský nábytek. PC stoly jsou vesměs navrženy již pro úvahu s umístěním počítače, některé rovněž s umístěním na monitor. Jak jsme popsali výše, nabídka PC stolů je opravdu široká, takže nám už nezbývá nic jiného, než Vám popřát příjemný nákup.

 

Kancelářské židle - kancelářská křesla

 

Kancelářské židle a křesla jsou pravděpodobně nejčastěji využívanou „pracovní pomůckou". Bohužel, jsou zároveň také jednou z nejvíce opomíjených součástí kanceláře. I když se situace začíná měnit, stále mnozí z nás sedí na špatných a zdraví škodlivých židlích. Neseďte si na zdraví a vyberte si kvalitní kancelářskou židli!

Před tím než si koupíte nové kancelářské křeslo nebo židli, je třeba učinit několik rozhodnutí. Křeslo nebo židle by měla především splňovat podmínky pro pohodlné a zdravé sezení. Když se ale konečně rozhodneme pro typ a tvar, přichází na řadu další otázky. Bude moje kancelářské křeslo vystavené velké zátěži? Jaký by mělo mít design, aby se hodilo do interiéru? A další a další otázky bychom si mohli klást při výběru tohoto kusu nábytku.

Dnešní doba nám nabízí řadu možností při výběru kancelářských židlí. Je kladem důraz nejen na design, ale také na zdravotní hlediska. Židle by měla vyhovovat nejmodernějším studiím na co nejmenší zatížení páteře. Kancelářské židle nabízíme v několika druzích potahových látek, které si samozřejmě můžete sami vybrat. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz ohledně kancelářských židlí, či křesel neváhejte nás kontaktovat, naši operátoři jsou tu pro Vás téměř nonstop.

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,