17.07.2009 14:06

Komody

Komody


Kouzlo komody spočívá v chytrém designu, ve kterém se snoubí dokonalá využitelnost a estetický princip. Díky tomu se posouvá na přední místo v oblibě nábytku již po staletí. A je mnoho míst v  interiéru, kde komody dodnes nachází své stálé místo.

Využití komody je velmi široké. Nejčastěji však plní funkci prádelníku, takže bývá součástí ložnic. Ložnici tedy dodává na útulnosti a výrazně ovlivňuje její pojetí. Může být stylově sjednocená s postelí a nočními stolky, což mimochodem naše komody umožňují. Pokud nad ní pověsíme zrcadlo, může plnit i funkci jakési toaletky.

Komody
v ložnicích jsou velice vhodným řešením k uložení prádla, ale také vhodným stylovým doplňkem. Nabízíme Vám širokou paletu možností, ze které si jistě vybere každý. Komody jsou také uvedeny v celých ložnicových sestavách, které lze i z těchto sestav zakoupit.

Věříme, že si jistě vyberete, a proto nám nezbývá nic jiného než Vám popřát příjemný nákup.

 

 

Šuplíkové komody


Šuplíkové komody jsou nepostradatelným nábytkem do každé domácnosti. V naší nabídce naleznete jak šuplíkové komody tak také kombinované komody. Komody totiž nejsou jen nábytkem, který plní funkční hodnotu, ale jsou také velice zajímavým artiklem v oblasti designu, proto se jimi v posledních letech začaly zaplňovat také obývací pokoje, a veřte nebo ne, také jídelny, kuchyně, pracovny, ale kupodivu i takové prostory jako předsíně. A není divu, vždyť nabídka komod v dněšní době je natolik rozmanitá, že osloví každého z nás. Navíc si u nás můžete speciálně vybrat také rustikální komody, komody z masivu nebo komody, které jsou natolik barevné, že budou tvořit ozdobu každého dětského pokoje.

 

Kombinované komody


Kombinované komody naízejí mnoho úložného, ale také odkládacího prostoru. Kombinované komody a samozřejmě také šuplíkové komody nejsou jen nábytkem, který by měl být označován jako nábytek funkční. My na našem e-shopu si totiž myslíme, že bychom měli komody spíše označovat jako nábytek, který může být designově velice zajímavý. To je také jeden z důvodů proč se v poslední době začaly komody kupovat i do takových častí bytů jako jsou obývací pokoje, jídelny, kuchyně, předsíně a v neposlední řadě také pracovny. My se tomu ale nedivíme, protože dnešní nabídka komod je natolik rozmanitá, že jen blázen by si na našem trhu nevybral. U nás si navíc můžete vybrat komody rustikální, komody z masivu nebo komody, které svou barevností ozdobí každý dětský pokoj.

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,