17.07.2009 14:04

Kovový nábytek

Kovový nábytek - nejenom zahradní nábytek


Kovový nebo kovaný nábytek často kombinujeme s masivním dřevem.

 

Zahradní kovový nábytek


Kovový nábytek
je velmi odolný, tuhý a má vysokou nosnost. Jeho hmotnost je oproti tomu zase velmi nízká. Někteří výrobci uvádějí, že jeho hmotnost se pohybuje na nejnižší možné úrovni vzhledem k použití nových technologií a užití odlehčeného materiálu.

Obrovskou předností je pevnost a trvanlivost. Pevnost je zaručena díky samotnému materiálu, za dlouhou trvanlivost vděčíme moderním technologiím a povrchovým úpravám. Většina výrobků je navrhována tak, aby byly co nejskladnější. Některé výrobky mají termo - povrchovou úpravu, která zaručuje, že se výrobky ani na prudkém slunci nerozpálí.

Kovový nábytek - postele


Kovové postele
zdůrazňují moderní charakter bytu. Kovové postele a vůbec kovový nábytek na našem webu je vyráběn dle současných designových trendů. Tím si alespoň můžete vysvětlit originalitu námi prodáváného kovového nábytku. Kovové postele, které Vám nabízíme bychom mohli rozdělit do dvou proudů - na jedné straně objevíme konvenční postele v moderním minimalistickém stylu a na straně druhé postele s tradičními prvky. Kovové postele jsou povrchově upraveny komaxitem ve stříbrné barvě.


V oblibě nábytku totiž stále vede klasické dřevo, ale čím dál více mu konkuruje rattan, teak a také kov. Právě kovový nábytek získává znovu přízeň majitelů domů a zahrad. Asi proto, že celokovový nábytek je praktický a dobře se udržuje.

Obrovskou výhodou kovového nábytku jsou i rozmanité vzory, zajímavé linie a tvary, jakých opracováním jiných materiálů můžeme dosáhnout jen těžko a když už tak velice draze. Bytoví designéři ale varují, že byty kde se nachazí pouze kovový nábytek nevypadají až natolik atraktivně. Efektu ale můžeme dosáhnout tehdy, když kovový nábytek doplníme jinými materiály.

 

Kovový nábytek interieriový

 

Postele z kovu neboli kovové postele zdůrazňují moderní pojetí bytu, jsou vyráběny dle současných designových trendů a tím si lze vysvětlit jejich originalitu a stylistickou různorodost. Pro lepší přehled bychom kovové postele rozdělili na dvě podkategorie - na jedné straně stojí konvenční postele v moderním nadčasovém stylu. Proti nim stojí kovové postele s tradičními prvky. Všechny Postele z kovu jsou povrchově upraveny komaxitem ve stříbrné barvě, který nejenom postele chrání, ale dodává jim také šmrnc, který kovový nábytek má.

 

Kovové stoly


Kovové stoly mají jednu nepopiratelnou výhodu - jsou výborně praktické. To ocení snad každý uživatel kovového nábytku. Kovový nábytek vyniká svou jednoduchou údržbou, neni ho totiž potřeba před deštěm schovávat do sucha. Moderní design, ale především precizní provedení povrchové úpravy včetně komaxitu nebo poplastování ve fluidu řadí kovový nábytek opravdu do kategorie nábytku, který nevyžaduje žádnou péči. Kovové stoly, které Vám nabízíme lze zakoupit samostatně, ovšem velice všem dopouručujeme koupit celý kovový set. Ptáte se proč? Protože kovový nábytek se Vám stane ozdobou každé terasy nebo zahrady.

 

 

 

Kovový Nábytek - zahradní nábytek


Vedle dřevěného a plastového zahradního nábytku zaujímá kovový nábytek významnou pozici. V poslední době navíc jeho obliba prudce stoupá. Není divu, kvalitně zhotovený kovový nábytek má veškeré vlastnosti, které bychom od zahradního nábytku mohli očekávat.

Při výběru zahradního nábytku většinou dbáme na to, aby byly produkty, které si postavíme na zahradu, co nejvíce bezúdržbové. Navíc musejí být pohodlné, líbivé na pohled, lehce skladovatelné a nejlépe lehké, abychom si ulehčili manipulaci s nimi. To vše Vám náš kovový nábytek splní.

Tak jsme si tedy vyjasnili proč kovový nábytek získává na popularitě. Tím však výčet výhod rozhodně nekončí. Kovový nábytek je praktický a dobře se udržuje. I když ho zapomenete schovat před deštěm, nic se mu nestane. Skvělé že? Další výhodou zahradního kovového nábytku je fakt, že se velice snadno dá sladit s plotem a ostatními zahradními doplňky a když nás barva omrzí, zvolíme prostě jinou. Další výhodou kovového nábytku jsou bezesporu rozmanité vzory, zajímavé linie a tvary, jakých opracováním jiných materiálů můžeme dosáhnout jen těžko.

Doufáme, že Vás náš kovový nábytek zaujal a přejeme příjemný nákup.

 

Doplňky - kovový nábytek


V kategorii doplňků jsme pro Vás přichystali nejrůznější polstry na kovový nábytek, ale také velice luxusní servirovací stolky z kovu. Mohli bychom tu strávit mládí výčtem všech doplňků, proto raději nechám na Vás, abyste se v našem e-shopu sami porozhlédli.

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,