17.07.2009 14:05

Kuchyně

Kuchyně a nábytek do kuchyně


Kuchyně v dnešní době tvoří velmi vyznamný prvek a to hlavně v architektonickém pojetí současných interiérů, který dává ráz celému obytnému prostoru. Právě proto věnujeme výběru kuchyně velikou pozornost. Na trhu se můžeme setkat se širokou škálou stylů kuchyní, materiálů a samozřejmě také barev výrobků.

Pořizování kuchyně je v našem životě nepochybně velmi důležitým okamžikem. Sice již neplatí zásada našich babiček, že kuchyně se zařizuje na celý život, ale kuchyně stále jsou a také budou dlouhodobou záležitostí. Moderní kuchyně se vyznačují celou řadou charakteristických rysů, které zde vypisovat nemá smysl, protože každý z Vás má prostě jiný vkus a tak výběr kuchyně záleží pouze na Vás.

Kuchyně na našem e-shopu nejvíce kupují ženy, což je pochopitelné, a proto pro Vás máme výborné zprávy. Pokud si nebudete vědět s výběrem kuchyně rady, můžete nás kontaktovat a my Vám s pomocí kuchyňského studia pomůžeme s výběrem té kuchyně, která se Vám stane dominantou bytu.

Další novinkou a bezesporu zlepšení kvality našich služeb pro Vás je konfigurátor kuchyní, kde si můžete své sny přenést do reality, pomocí našeho programu. Podrobnější informace naleznete na úvodní stránce po rozkliknutí konfigurátora.

 

Kuchyňské linky


Kuchyňské linky - jejich výběr býva někdy opravdu, ale opravdu složitý. S námi to však bude hračka. Proč je, ale výbec kuchyňské linky téměř nadlidským úkolem? Kuchyňská linka není jen kus nábytku, kuchyňská linka totiž musí splňovat řadu kriterií, a to například takovéto: Musí být funkční, stabilní a hlavně krásná. To jsou jen obecné kritería pro kuchyňské linky. Ovšem věděli jste například jak vysoká kuchyňská linka musí být? Za dnešní standard se počítá s výškou kuchyňské linky okolo 90 centimetrů, přesněji by to mělo být centimetrů 91.
 

A jak vypadá takové uspořádání kuchyňské linky?


Vlastní sestava kuchyňské linky vychází z toho, jak se postupuje při přípravě jídla. Nejdříve se přinese nákup, odloží se na pracovní desku a uloží do ledničky či spíže. Vaření pak začíná omýváním a čištěním, pak se potraviny začnou zpracovávat (k tomu je potřeba plocha minimálně 60, ale lépe 80 centimetrů), poté vše putuje na varnou desku či do trouby. Po skončení vaření je třeba hrnce nebo pánve odstavit – proto by měl být volný prostor po obou stranách varné desky.

Pevně věříme, že Vás naše nabídka kuchyňských linek a vůbec celých kuchyní zaujala a věříme, že si u nás vyberete. Na závěr bychom Vám rádi popřáli dobrou chuť ve Vaší nové kuchyni :-).

 

Kuchyňské lavice


Kuchyňské lavice - rohové či jednoduché? Je to v podstatě jedno, hlavně když se budou líbit Vám zákazníkům, protože to je náš prvořadý cíl - spokojený zákazník, proto pro Vás uděláme téměř vše co Vám na očích uvidíme, stačí si jen říct. Kuchyňské lavice bezesporu patří jistě k velmi oblíbenému řešení bydlení. Vhodně může vyřešit malý prostor kuchyně, který je častým jevem domácností. Nabízíme všechny lavice s úložným prostorem, v několika dezénech a čalounění.

Kuchyňské lavice dělíme na našem e-shopu do dvou kategorií a to z hlediska použitého materiálu. Jsou to - Lavice z masivu a lavice z lamina.

Cena rohových lavic je bez jídelního stolu a židlí. Pokud máte problémy s prostorem, věříme, že si z naší nabídky kuchyňských lavic vyberete, protože máme osvedčeno, že právě kuchyňské lavice jsou tím pravým řešením do malých prostorů. Chtěli bychom Vám také samozřejmě popřát příjemný nákup. Pokud byste samozřejmě měli nějakou připomínku, či dotaz neváhejte se zeptat. Jsme tu jen a jen pro Vás.
 

Kuchyně z masivu

Kuchyňské kredensy v tradičním selském designu nenaleznte nikde jinde než u nás. Kuchyňské kredensy tak typické pro naší republiku. Dokázali jsme zachovat tradiční selskou linii při udržení vysokého standardu a účelnosti nábytku. Věříme a doufáme, že Vás tento opravdu netypický doplněk z borovicového masivu osloví.

Kredensy, které Vám prostřednictvím našeho e-shopu nabízíme, jsou vhodným doplňkem do každé kuchyně, obvzláště v dnešní moderní době, kdy většina domácnotí již má účelově zařízený jídelní kout s úložnými prostory, který samozřejmě nabídne i náš kredens z masivu...
 
 

Horní skřínky

Jak horní skříňky vybrat

Horní skříňky by neměly být umístěné výše než 185 centimetrů od podlahy. Hloubka horních skřínek se má pohybovat kolem 15 až 30 centimetrů, aby byl přehled o uložených věcech. Prodloužením hloubky pracovní plochy na 70 až 75 centimetrů lze zavěsit horní skříňky níže, takže se zcela vyhneme natahování pro talíře či sklenky nahoře i nepříjemným zraněním o otevřená dvířka.

Horní skříňky si u nás můžete vybrat jaký tvar chcete, barvu a také velikost provedení průčelí Vaší kuchyně. Pokud máte zájem horní skříňky lépe zobrazit v realitě, můžete využít našeho podpůrného programu - konfigurátora kuchyní, který Vaše představy přenese do skutečnosti. S konfigurátorem velice rádi poradíme. Pokud nevíte však máte dotazy ohledně něčeho jiného tak nás samozřejmě neváhejte kontaktovat.

 

Dolní skřínky


Dolní skříňky by měli samozřejmě navazovat na kuchyňskou linku. Měl by být správně vyřešen sokl na spodku celé kuchyně, tak aby bylo dostatečné místo pro nohy. V naší nabídce horních skříněk se Vám vždy snažíme vyjít vstříc, proto nabízíme takové skříňky jaké nabízíme. Protože přesně tyto mode se nám u Vás zákazníků osvedčily.

V naší nabídce dolních skříněk si můžete vybrat tvar, barvu i velikost provedení průčelí Vaší kuchyně. Pokud by jste chtěli skříňky lépe zobrazit v realitě, můžete využít našeho programu, který vznikl právě pro Vás - konfigurátor kuchyní, který Vaše představy přenese do skutečnosti. Více informací o konfigurátoru naleznete na hlavní stránce našeho obchodu. Anebo se přeptejte našich operátorů, kteří Vám vždy velice rádi zodpoví jakýkoliv dotaz.

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,