17.07.2009 14:04

Ložnice

Ložnice a nábytek do ložnice


Výsadní postavení ložnice v našich domovech potvrzuje i to, že i když si interiér zařizujeme v módním duchu prolínajících se jednotlivých zón bydlení bez bariér, ložnici téměř vždy uzavřeme a od ostatního prostoru oddělíme. Zejména v moderním interiéru pak u ložnic umisťujeme soukromé koupelny a přilehlé velké šatny, většinou schované za vysokými posuvnými dveřmi či stěnami.

Ložnice by měla být v klidné části obydlí. Naprosto izolovaná od hluku z vnějšího prostředí. V ložnici prostě nesmíte slyšet, který autobus, či náklaďák právě projel. Proto pokud máte svou ložnici na hlučném místě, radíme okamžitě ji přestěhovat do klidné části bytu.
 

Hledáte opravdové ložnice?


Každý prodejce je schopen dodávat vcelku kvalitní ložnice, ovšem nikdy to není tak úplně ono, říkáte si? My Vám totiž nenabízíme jen tak ledajaké ložnice. Nabízíme Vám klidný a zdraví spánek, krásné ranní vstávání, bez toho, aby Vás bolela záda. Pokud si u nás ložnici zakoupíte, už pro Vás déle ložnice nebude utrpením, ale tím nejpříjemnějším pokojem v bytě.

Není ložnice jako ložnice...


K tomu abychom Vám výběr ještě více usnadnili jsme pro Vás některé ložnice sami vyzkoušeli. Z vlastních zkušeností našeho týmu tedy můžeme doporučit ložnice ze série Luno. Další ložnicí, kterou bychom velice rádi doporučili je ložnice Betty. Pouze kladné zkušenosti máme i s ložnicí Fortuna. No a poslední ložnicí, kterou bychom Vám chtěli vřele doporučit jsou ložnice ze série Voltera.

Samozřejmě, ale že se nemusíte soustředit pouze na tyto ložnice. Ovšem tyto ložnice jsme pro Vás osobně vyzkoušeli a chceme, aby se Vám spalo stejně dobře jako nám. Některé z ložnic jsme si totiž opravdu zamilovali.

 

Ložnice a jejich sestavy


Ložnice je místnost kde strávíme celou třetinu života. V ložnici můžeme jen tak relaxovat, poflakovat se, koukat na televizi, čist si a tak podobně. Proto jsme pro Vás připravili tuto kategorii s návzem Ložnice - sestavy, kde si můžete vybrat nabízených sestav ložnic. Tím však výčet této kategorie nekončí. Jelikož Vás při výběru nechceme omezovat, můžete si vybrat i jednotlivé komponenty do ložnice jako jsou například: postele, noční stolky, skříně z masivu, postele z masivu, dvojlůžka, skříně, matrace, komody, toaletní stolky.

 

 

Manželské postele


Manželské postele neboli též zvané letiště nabízíme většinou manželské postele vyňaté ze systému. Což znamená, pokud se Vám líbíla nějaká ložnice, ale chcete se z ní pořídít pouze postel, tak přesně v kategorii manželské postele máte možnost.

 

Jednolůžka


Bydlíte sami a chcete si pořídit nové jednolůžko? Pak vřele doporučujeme ta naše jednolůžka. Určitě každý z Vás chce, aby se mu dobře usínalo. My ovšem jdeme dále a chceme, aby se Vám také dobřé vstávalo, proto jsme pro Vás připravili tuto nabídku jednolůžkových postelí, ve který se budete cítit více, než jen příjemně.

 

Toaletní stolky - komfort každé ložnice

 

Toaletní stolky se staly nedílnou součástí ložnice v XV. století, kdy se za vladý francouzského krále tento název začal používat. Toaletní stolky byly, jsou a budou neodmyslitelnou součástí Vaší ložnice ještě určitě desítky let. Toaletní stolky dnes využívají především ženy. Pokud se, ale najde nějaký muž, který bude chtít například koupit toaletní stolek své ženě, či přítelkyni a nebude si vědět rady, tak přesně pro tyto příklady máme speciální zaměstnance, kteří Vám s výběrem poradí do posledního detailu. Budeme velice rádi, pokud tuto službu využijete. Stačí nás pouze kontaktovat.

 

Noční stolky - v ložnici téměř nutnost


Noční stolky jsou malým ale velmi milým společníkem v ložnici. Každý si potřebuje před spaním odložit různé drobnosti – brýle, náušnice či knihu. Někam je potřeba postavit budík a lampičku, kterou zhasínáme před usnutím - přesně pro tyto účely jsou noční stolky.

Noční stolky jsou pro někoho pouze designérský doplněk, ovšem pokud Vás přepadne nemoc, každý si občas poutřebuje někam uložit kapesníky, léky apod., takže si myslíme, že noční stolky do ložnice prostě patří. V naší nabídce najdete noční stolky z různých materiálů a různých velikostí. Mnoho z nich je zobrazených v kategorii ložnice v celých sestavách, v této kategorii však máte možnosti si ten svůj noční stolek zakoupit samostatně..

Věříme, že si z naší nabídky nočních stolků vyberete a přejeme Vám příjemný nákup.

 

Zrdcadlo, zrdcadlo, kdo je na světě nejkrásnější?


Zrdcadla jsou u nás velice široce zastoupena. A nemusíte se bát, zrdcadla u nás nikdy neřeknou, že byste nebyli pěkní :-).

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,