17.07.2009 14:03

Nábytek z masivu - masiv

Nábytek z masivu - masiv do každé domácnosti - postele z masivu


Nábytek z masivu je oblíbeným produktem již mnoha generací, v posledních letech se stává velmi oblíbenou módní záležitostí a skvělým artiklem v našem bytě. Masiv má svůj neměnný styl, vytvořený českou tradicí a zároveň typickou účelnost, která je bezesporu také důležitá.

Nábytek z masivu - postele z masivu


Přírodní charakter, který nábytek z masivu nabízí vyvolá bezesporu uklidňující, přírodní atmosféru v našich domovech. Náš e-shop Vám nabízí skříně z masivu, postele z masivu, botníky z masivu, jídelní stoly, knihovny z masivu, komody a skřínky, konferenční stoly, kuchyňké lavice z masivu, psací stoly a TV stolky, stojany na CD a regály. Jednu kategorii bychom ale přece jenom rádi vyzvedli, a to kategorii Postele z masivu, kde naleznete velice skvělou, kvalitní a přitom nadmíru levnou postel z masivu Anetka, na kterou jsme velice hrdí. Ptáte se proč? Podívejte se na ostatní postele z masivu. U žádné jiné postele z masivu nenaleznete tak vynikající cenu jako u naší postele z masivu Anetky.

Jedni nábytek z masivu vítají, druzí jim odporují. Naštěsí je každý z nás jiný. Má jiný vkus, jiné potřeby a tak nábytek z masivu nabízí vysoké uplatnění na našem trhu a vůbec v celém světě.

Nábytek z masivu na našem e-shopu je zastoupen mnoha firmami s dlouholetou tradici a navíc jsme hrdí na to, že Vám můžeme představit i výrobky z naší dílny. V posledním roce jsme přišli s naprosto novou kolekcí nábytku z masivu. Nová kolekce, zejména postele z masivu musíme doporučit, nás velice zaujala a věříme, že tomu tak bude i u Váš milý zákaznici.

Nábytek z masivu má bezesporu mnoho výhod. Nejen, že nábytek z masivu působí uklidňujícím až přírodním dojmem, navíc jsou všechny naše výrobky ošetřeny bezbarvým lakem prvotřídní kvality.

Nábytek z masivu v našem e-shopu je vyroben z velice kvalitního borovicového masivu. Borovice, která časem mění svoji barvu, což příznivci obzvláště Vy: obdivovatelé nábytku z masivu jistě vědí a ocení.

Nábytek z masivu je dodáván v demontu do 21 pracovních dnů.

Vysoká kvalita provedení je zaručena českým výrobcem, který dodržuje tloušťku desky 2 cm, zboží je kvalitně povrchově ošetřeno a je dodáváno v demontu.

Podporujeme české výrobky. Nábytek z masivu nabízíme pouze ve vysoké kvalitě.

 

Postele z masivu - příjemný, klidný a zdravý spánek

 

Postele z masivu nabízí opravdu příjemný a klidný spánek ve Vaší ložnici. Zdravý spánek je velice důležitý a zvolit do ložnice nábytek z přírodního  borovicového dřeva, je jistě dobrá volba, která splní i nároky kladené v dnešní době na design a kvalitu zpracování. Postele z masivu jsou mohutné a zpracování velmi kvalitní, což zajišťuje i tuzemská, česká výroba, která prožívá v posledních letech boom. Chtěli bychom Vás upozornit na postel z masivu Anetka, která se v poslední době dostala do popředí našeho e-shopu a stala se nejprodávánějším produktem. Výhod má tato postel hned několik, nejenom, že nabízím příjemnou cenu, na našem trhu tu bezkonkurenční, ale navíc je vyrobena z velmi kvalitního masivu, takže za tak výhodnou cenu dostanete, mnohem lepší výrobek, než jaký zaplatíte.

Postele z masivu nabízíme v několika rozměrových variantách a v několika různých designech. Postele z masivu dodáváme v demontu

 

Komody z masivu - více, než jen komody


Komody a skříňky z masivu jsou pořizovány opravdu snad do všech typů místností. Vhodné pro rozdělení ošacení, ale i jako doplněk do ložnice,  tzv. prádelník mnoho z Vás pořizuje dětem, tedy když např. zařizujete dětský pokoj z masivu. Kvalitní provedení zaručuje česká výroba a přírodní  borovicový masiv. Kouzlo přírody, to je nábytek z masivu.

Kouzlo komody spočívá v chytrém designu, ve kterém se snoubí dokonalá využitelnost a estetický princip. Díky tomu se posouvá na přední místo v oblibě nábytku již po staletí. A je mnoho míst v  interiéru, kde komody dodnes nachází své stálé místo.

Využití komody je velmi široké. Nejčastěji však plní funkci prádelníku, takže bývá součástí ložnic. Ložnici tedy dodává na útulnosti a výrazně ovlivňuje její pojetí. Může být stylově sjednocená s postelí a nočními stolky, což mimochodem naše komody umožňují. Pokud nad ní pověsíme zrcadlo, může plnit i funkci jakési toaletky.

 

Skříně z masivu - nábytek z masivu


Skříně z masivu patří mezi nejvyhledávanější a to hned z několika důvodů. Působí přirozeně i mezi ostatními kusy nábytku, není třeba kupovat hned celou šatní sestavu a nabízí rovněž příjemný design s důrazem na maximální využití vnitřního prostoru.

Jste unaveni jednotvárnými, sektorovými díly, který mnohý nábytek nabízí? Možná je i pro Vás řešení v těchto skříních z masivu. Nábytek z masivu také nepodléhá příliš módním trendům, i za několik let skříň z masivu bude působit stylově. Nábytek z masivu je u nás ten nejrpodávánější. Ptáte se proč? protože je nejkvalitnější. Proto jsme pro Váš zřídili nové oddělení, když budete mít dotaz. Naši pracovníci zaměření na nábytek z masivu s Vámi vždy všechno důkladně prodiskutují, aby Vámi vybraný nábytek z masivu byl vždy ten nejlepší a nejhezčí.

Skříně z masivu - co jsou zač...


Šatní skříně patří mezi velmi oblíbený nábytek. Nabízí tolik potřebný úložný prostor. Dnešní nábytkářský průmysl vyrábí šatní skříně opravdu rozmanité. Šatní skříně policové, šatní skříně do rohu, šatní skříně s posuvnými dveřmi, šatní skříně malé, velké, vysoké nebo úzké a další a další typy skříní naleznete v naší nabídce.
 

Psací stoly z masivu


Psací stoly z masivu se stávají velice žádaným zbožím. Zachovávají si svůj styl, ale mění svůj účel s měnící se dobou. Psací stoly z masivu se začaly nabízet s pojezdovou deskou na klávesnici, stojanem na monitor, zněnily se i rozměrově na přání dnešních zákazníku.

Nabízíme psací stoly z masivu do kanceláří, ale i pro děti školou povinné, jejichž požadavky jsou odlišné. Psací stoly z masivu dodáváme v
demontu.

 

Psací stoly a jejich klasifikace...


Psací stoly jsou vhodné nejen pro děti předškolního věku, kde jim poskytneme dostatek místa pro jejich mistrovské maliřské tak kreslířské umění, ale i pro dospělé, kteří uvítají nábytek bez jakýchkoliv šuplíků, skřínek a polic. Psací stůl dodává interiéru nezbytnou a velice osobitou eleganci. Navíc působí dominantním způsobem na okolí.
 

Botníky z masivu - vždy krásná předsíň


Botníky z masivu, jakož i botníky všeobecně nikdy nepatřily a ani nikdy patřit nebudou k těm známě obdivovaným kusům nábytku jako např. jídelní  sety apod. Ale i botníky mají své místo v naších domácnostech a je to nábytek, který má plnit hlavně funkčnost, ne ozdobu našich obydlí.

S tímto účelem také k botníkům přistupujeme a nabízíme hlavně splnění účelu. Tedy aby botník nezabral moc prostoru, ale zároveň byl příjemným  kusem nábytku.

Botníky v demontu!!

Botníky a jejich maličkosti....


Botníky jsou praktickým a velmi užitečným doplňkem předsíně. Botníky nabízíme s výklopnými dvířky do kterých se jednotlivé páry bot dávají. Dalšími botníky, které nabízíme jsou botníky z masivu, které naleznete v naší velice oblíbené kategorii - nábytek z masivu . A dalšími botníky, kteeré u nás můžete zakoupit jsou botníky z lamina, které máte možnost najít v kategorii předsíně. Samozřejmostí jsou botníky v několika barevných provedeních a variantách.
 

Jídelní stoly z masivu - prostě česká kuchyň

Jídelní stoly z masivu na našem portále nabízíme samostatně. Ke každému stolu si lze vhodně vybrat židle z masivu a lavice z masivu. Tedy můžete dle vlastního uvážení a vkusu pořídit celý jídelní kout. Nábytek do kuchyně je jistě jedním z nejdůležitějším do Vaší domácnosti, jelikož jak je u nás v čechách zvykem, rádi se v kuchyni potkáváme. Nábytek z masivu rovněž pro speciální klientelu, která si nábytek z masivu oblíbila nabízí i další varianty, jako jsou kredensy z masivu, či chcete-li příborníky z masivu, rovněž určeny do kuchyní, či jídelních koutů.

Jídelní stoly z masivu v demontu!!

Jídelní stoly - něco málo o nich...


Jídelní stoly musí splňovat několik zásadních vlastností. Měly by být prostorné, praktické a měly by zapadat do celkové koncepce Vaší domácnosti. Ať je stů kulatý nebo hranatý, záleží především na vašich požadavcích. Jednoduché a líbivé konstrukce jídelních stolů jasně ukazují, že v jednoduchosti je síla, proto se naší výrobci snažili při tvoření těchto stolů vytvořit co možná nejjednoduší sety, aby se Vám zákazníkům, ať už náročným, či nikoliv naše nabídka líbila. Podívejte se sami na naši nabídku a uvidíte, že se jim jejich díla opravdu povedla.
 

Knihovny z masivu

 

Knihovny z masivu mají jednu velikou výhodu. I jako doplněk k již stávajícímu nábytku Vaší domácnosti je vhodným řešením, jelikož nenaruší design. Knihovna z masivu samostatně působí velmi originálně a splní jistě Vaše očekávaní.

Knihovny z masivu nabízíme prosklené, či otevřené bez prosklení. Knihovny otevřené je lépe volit pro častější používání předmětů v ní uložených, prosklené pro vzácnější předměty, na které nechceme nechat sedat prach.

Knihovny nejsou žádným intelektuálským kusem nábytku a nemusí být tradičně využívany jen jako úložný prostor pro knihy a podobné publikace, případně pro multimediální nosiče všeho druhu od gramofonových desek, přes VHS až k DVD a Blu-Ray. Může se stát základním a polyfunkčním prvkem v interiéru obývacího pokoje a vstřebat do sebe zcela funkci obývací stěny či interiérové příčky.

Knihovny jsou tu pro ty z Vás, kteří na knihy ještě nezanevřeli. Můžeme Vám prozradit, že celý tým našeho e-shopu na knihy opravdu ještě nezanevřel, a proto nás velice těší každá prodaná knihovna. Budete mezi takovými zákazníky i Vy?

Knihovny z masivu dodáváme v demontu.

 

Konferenční stolky z masivu


Konferenční stolky z masivu není jednoduché najít v kvalitním provedení a zajímavém designu. Při výrobě stolu z masivu jsme se snažili klást také důraz na moderní provedení, aby bylo možno sladit s ostatním nábytkem v současné době nabízené na trhu. Jako spojující článek je možno také zvolit např. televizní stolek z masivu, či knihovnu z masivu.

Konferenční stolky jsou neodmyslitelnou součástí každého obývacího pokoje. Ačkoliv se často promění v obyčejný odkládací stolek, na němž nechybějí noviny, časopisy ani hrnky od kávy, může být i výrazným designovým doplňkem, který oživí nejen sedací soupravu, ale i celý interiér.

Věříme, že naše pestrá nabídka konferenčních stolků Vás osloví a z toho nepřeberného množství designů, materiálů, provedení si dokážete vybrat.

Konferenční stolky z masivu dodáváme v demontu.

 

Kuchyňské kredensy z masivu

Kuchyňské kredensy v tradičním selském designu, typickém pro naší republiku. Při zachování selské linie je zde také dneší účelnost nábytku. Věříme, že Vás tento netypický doplněk spolu z jinými výrobky z borovicového masivu osloví. Kredensy, které na našich stránkách vidíte, jsou vhodným doplňkem každé kuchyně, zvlášť v dnešní době, kdy většina domácnotí již má účelově zařízený jídelní kout s úložnými prostory, který jistě nabízí kredens z masivu, či chcete-li řekněmě příborník, jak se nazývá v některých oblastech naší země.

 

Rohové lavice - nábytek z masivu


Rohové lavice z masivu jsou oblíbeným nábytkem již několik desetiletí. Nabízené varianty jsou všechny s úložným prostorem. Rohové lavice ve dvojím provedení. Lavice s čalouněním a lavice bez čalounění. Lze zkompletovat s nabízenými stoly z masivu a židlemi z masivu. Rohové lavice z masivu dodáváme v demontu!


Kuchyňské lavice - co jsou vlastně zač?


Kuchyňské lavice - rohové či jednoduché? Je to v podstatě jedno, hlavně když se budou líbit Vám zákazníkům, protože to je náš prvořadý cíl - spokojený zákazník, proto pro Vás uděláme téměř vše co Vám na očích uvidíme, stačí si jen říct. Kuchyňské lavice bezesporu patří jistě k velmi oblíbenému řešení bydlení. Vhodně může vyřešit malý prostor kuchyně, který je častým jevem domácností. Nabízíme všechny lavice s úložným prostorem, v několika dezénech a čalounění.
 

Stojany na CD a regály z masivu


Regály z masivu, stojany z masivu jsou doplňkovým nábytkem např. do kanceláří, ale i dětských pokojů. Nabízíme mnoho designů, ale hlavně velikostí. U regálu z masivu můžete u jednoho designu vybrat cca z 25 různých velikostí. Mění se výška a šířka regálu. Lze tak jistě přizpůsobit nábytek Vaši nejrůznějším požadavkům. Dodáváme v demontu!!

 

Regály - co to slovíčko vlastně znamená?


Regály a police jsou jako nábytek velice opomíjené a přesto se bez v každodenním životě neobejdeme. Správně uložené knihy, šanony, hračky nebo oblečení Vám dá nejen pořádek,ale i přehled a uspořádání. V kategorii regály a police nábytek, který patří k různým sestavám, nebo samostatně.

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,