09.07.2009 22:52

Nábytek z masivu

Vážení zákazníci, nebojte se vykročit jiným směrem a pořiďte si do vašich domovů "nábytek z masivu". Nabízíme vám nábytek do všech místností, kuchyně, jídelny, obývacího pokoje či ložnice. Nábytek je vyroben z kvalitního borovicového masivu....

 

Nábytek z masivu


Vážení zákazníci,

nebojte se vykročit jiným směrem a pořiďte si do vašich domovů "nábytek z masivu". Nabízíme vám nábytek do všech místností, kuchyně, jídelny, obývacího pokoje či ložnice. Nábytek je vyroben z kvalitního borovicového masivu. Výrobky jsou pak opatřeny bezbarvým lakem, který chrání před povrchovým poškozením. Mnozí z vás možná neví, že světle žlutý nádech, který má nábytek vyrobený z borovice během let přejde do tmavě žluté. Tím se barevnost masivu ustálí a vy se pak už jen kocháte a těšíte kvalitním vybavením vaší domácnosti.

Nábytek z masivu nabízíme v těchto variantách:
Komody šuplíkové, komody s dvířky či kombinované, vše dle vašich potřeb. Zajímavým kusem nábytku jsou knihovny. Knihovny zakoupíte v různých výškových kategoriích, se šuplíky, s prosklenými dvířky či bez prosklení. Knihovny jsou vhodné jak do obývacích místností, tak i dětských pokojů.

Důležitou roli určitě hrají skříně (skříně šatní, skříně policové apod.) a skříňky. Především u skříní si můžete vybrat  vnitřní uspořádání. Zda budete chtít skříň se šatní tyčí, nebo skříň rozdělenou. Na jedné straně šatní tyč pro věšení oblečení a druhá polovina s policemi pro snadné ukládání a přehled oděvů. Ve spodní části skříně vás mile překvapí šuplíky s velkým úložným prostorem. Skříně si vyberete z mnoha velikostí a typů. Díky skvělému a promyšlenému designu se skříně hodí takřka do jakékoliv místnosti.

Z masivu vyrábíme psací stoly, včetně rohových s příslušnými policemi pro umístění PC. Tuto variantu ocení hlavně příznivci počítačů a pohodlného sezení. TV stolky budou dělat ozdobu televizím a do polic pod televizi můžete umístit další příslušenství.

Nesmíme zapomenout na botníky do předsíně. Botníky z masivu mají výklopný system (tzv. výklopné botníky), tudíž vaše boty budou dobře uschovány. Jako u předešlých výrobků i u botníků si zcela jistě vyberete z mnoha variant rozměrů a způsobů provedení.

Jestliže máte příjemné posezení v obývacím pokoji, doplní ho originální konferenční stolek pro servírování občerstvení. Pokud již konferenční stolek máte, neváhejte si pořídit barový stůl na kolečkách s více možnostmi užívání.
Kuchyňský kout či jídelnu vybavíte našimi kvalitními rohovými lavicemi nebo jídelními stoly s kulatou, oválnou či obdelníkovou deskou. Jak si kdo bude přát.
Jídelnu určitě ozvláštní kus praktického a ne již tak často používaného nábytku - kredenc. Znovu se dostává do popředí a lidé ocení půvab kredence. Kredenc vyrobený z masivu nabízíme v mnoha provedeních. Horní skříňky jsou členěny a opatřeny sklem, zatím co dolní skříňky jsou bez skla a korunují je praktické šuplíky pro ukládání příborů apod.

Příjemnou záležitostí nejen pro děti, ale i dospělé jsou postele z masivu, postýlky či kolébky, poschoďové postele pro sourozence anebo dvoulůžkové postele pro rodiče. Pokud potřebujete postel s ůložným prostorem, jinou šířkou, určitě ji v našem internetovém obchodě zcela jistě naleznete.

—————

Zpět


Kontakt



+420 721 677 220


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,